Известие

Collapse
No announcement yet.

147 selelspeed с газова уредба???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 147 selelspeed с газова уредба???

абе приятелката ме е заврънкала да и търся автоматик,ама алфа трябва да е,ама да е икономична,ама да има кожа,навигация и двузонов климатроник,ама да не харчи 50 лева на 100 километра...та не се сещам за друго-дали ще го биде 147 selelspeed с газова уредба??? или да я пусна по пързалката.ще ми е любопитно някой ако има 156 или 147 2.0 бензин с газова уредба,пък и някоя идея как ще се впише със селе-то
    п.с.видях че има такава тема но нищо конкретно не е писано,та от любопитство я пуснах на друго място,дано я видят повече хора
    Last edited by A40; d.m.y г., 23:17.
    stilo sw 1,9 JTD 03g
    alfa 147 1,9JTD 01g
    alfa 156 1,9JTD 01g
    barchetta 1,8 98g
    alfa 145 1,6 97g

Не ти е лесно и на тебе - жената също взе да си прави устата за 147 селеспиид, добре че чак такива претенции няма, освен че да бъдела селе, че това налучкването на скоростите в подходящия момент е много сложно......
    Не мисля ч(е ще има проблем селе с газчица.......
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

На газ не карам, нито съм автоматик, ама се чудя - какво общо има вида на горивото със скоростната кутия (при еднакъв двигател де)?
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

може да има някоя и друга особеност
        и аз съм заинтересован.
        наистина - някой с опит да се похвали как е селе с газ, защото и аз търся 147 селе и ще е задълже с газзззз
        Last edited by vesko_m; d.m.y г., 14:23.

Comment

То особености ще има - ама в "хранопровода"... чудя се защо трябва да рефлектира на скоростната това?
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

И аз не мисля че има значение........
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
              И аз не мисля че има значение........
              не мисли, а бъди сигурен че няма.
              Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
              sprint tropheo
              155/1.8
              156/2.0 Selespeed

Comment

Но всъщност селето не е автоматик, а иначе тая газ и аз не я понасям
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

аз вчера го сложих ама не виждам да имам някакъф проблем освен че не дърпа като на бензин. добре си върви колата нямам оплаквания ама искам още малко да я покарам за да имам впечатления. иначе колега идеата за 147 Selespeed с ГИ ми допада.
                  Alfa Romeo 166 2.0 TS '00

Comment

Абе карай си я на бенз , не си я дупчи красавицата.

Comment

щом иска нека да си сложи е. моята снощи я засякох даде 11 газ при положение че под 140 не съм я карал просто да ти кажа че това вече е до човека дали иска да кара на газ щото газта си е мнооо добре щом иска нисък разход.

Comment

Аз съм на газ и съм удивен от разхода. Колкото на бензин ми е почти. Не ми харесва да ми е на газ колата и аз предпочитам да я карам на бензин, но съм принуден. На година минавам между 25 и 30 000 км.
                        Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
                        EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
                        EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

кажи речи колкото мене има далавера и на предната бях сложил газово и на тази имам вече. върши ми работа и съм доволен. смятам че до 3 месеца ще го избия това газово. и от там наистина ще стане доста евтино каране

Comment

Понеже модераторите заключиха темата за разхода на 147 селеспиид споделям тук.
                            Попадна ми една такава. Наистина колата дава градски разход 12 (а не 11 както твърдях там ), НО с неработещ катализатор и вариатор. Ако имам възможност ще тествам след отстраняване на проблемите и ще докладвам.
                            Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                            sprint tropheo
                            155/1.8
                            156/2.0 Selespeed

Comment

Working...
                            X